Niveaus

Voor de Lindy Hop workshops van Day Shift kun je kiezen uit drie niveaus:

  • Beginner+
  • Intermediate
  • Intermediate-Advanced

Let op: de Day Shift workshops zijn niet geschikt voor absolute beginners. Maar niet getreurd, als je wilt leren Lindy Hoppen dan kun je op vrijdagavond bij Punch the Clock een gratis introductieles volgen voor beginners!

De Mozambikaanse dansworkshops van Sunday Shift zijn geschikt voor dansers zonder specifieke ervaring.

Lindy Hop niveaus

Beginner+

Je hebt al een paar lessen Lindy Hop gevolgd, dus je bent bekend met de rock step, triple step en bounce. Je hebt al een paar basisfiguren geoefend, en misschien heb je ook al een aantal social dances bezocht. Je wilt graag meer leren van de basis van Lindy Hop en Charleston.

Intermediate

Je bent een enthousiaste social dancer met enige ervaring. Op de dansvloer kun je prima uit de voeten met allerlei partners, van beginner tot gevorderd. Je bent klaar om meer te ontdekken.

Intermediate-Advanced

Je bent een ervaren danser met ambitie. Je bezoekt workshops in binnen- en buitenland, en hebt lessen gevolgd bij verschillende scholen. Je zoekt de uitdaging op het gebied van ritme, techniek en tempo.

Twijfel?

Vraag advies aan je eigen docenten of mede-dansers als je nog twijfelt welk niveau je moet kiezen.

Mocht je er écht niet uitkomen, neem dan contact op met ons.

Het kan ook tijdens de les blijken dat het niveau niet goed aansluit. In dat geval zullen de leraren je doorverwijzen naar een vrijwilliger van SwingFactoryBreda. We zoeken dan in overleg een passende oplossing zodat alle deelnemers de lessen met plezier kunnen blijven volgen.