Niveaus

Beginner-Intermediate

Je hebt een aantal maanden Lindy Hop lessen gevolgd, en natuurlijk heb je ook al een aantal social dances bezocht. Je beheerst de basis van Lindy Hop en Charleston, en je kunt deze in de praktijk brengen.

Intermediate

Je bent een enthousiaste social dancer met enige jaren ervaring. Op de dansvloer kun je prima uit de voeten met allerlei partners, van beginner tot gevorderd. Je speelt in op de muziek, op ritme variaties en patronen, en je danst sámen met je partner.

Intermediate-Advanced

Je bent een ervaren danser met ambitie. Je bezoekt workshops in binnen- en buitenland, en hebt lessen gevolgd bij verschillende scholen. Je zoekt de uitdaging op het gebied van ritme, techniek en tempo.

Twijfel?

Vraag advies aan je Lindy Hop docenten of mede-dansers als je twijfelt welk niveau je moet kiezen.

Mocht je er écht niet uitkomen, kom dan wat eerder naar de eerste workshop en vraag de leraren om advies.

Het kan ook tijdens de les blijken dat het niveau niet goed aansluit. In dat geval bespreken de leraren dit met je, en zoeken we in overleg een passende oplossing zodat alle deelnemers de lessen met plezier kunnen blijven volgen.

Geen ervaring?

De Day Shift workshops zijn niet geschikt voor beginners. Maar niet getreurd, we hebben maar liefst twee korte introductielessen voor beginners op het programma:

  • Lindy Hop, op vrijdagavond tijdens Punch the Clock
  • Slow Bal, op zaterdagavond tijdens Swing Shift