Swing Factory Breda 2022

4, 5 en 6 november 2022

Weken
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een weekend vol inspirerende Lindy Hop en Blues workshops, bruisende socials en swingende jazz muziek – een waar feest voor dansers en muziekliefhebbers uit heel Nederland en daarbuiten. Dit jaar is er ook de mogelijkheid om op zondagmiddag een extra workshop te volgen. Kortom, een evenement dat je niet wilt missen!

Voorpret: aankondigingen plus foto’s en filmpjes van vorige edities op Facebook

Wat

Vrijdagavond 4 november start SwingFactoryBreda met Punch The Clock, een gratis social dance inclusief introductieworkshop Lindy Hop voor beginners.

Zaterdag de Day Shift, een volle dag met drie Lindy Hop workshops door internationale docenten. Tussen de middag schuif je aan voor een eenvoudige lunch – en daarna weer dóór. No slacking! Dan ’s avonds Swing Shift, een heerlijk dansfeest met live muziek. Het werk is gedaan, tijd om te dansen! En aan het begin van de avond kun je een introductieworkshop Collegiate Shag volgen.

Ten slotte op zondagmiddag Sunday Shift: een Blues workshop om het weekend goed af te sluiten.

Meer informatie bij Programma.

Waar

De workshops en feesten vinden plaats bij Podium Bloos en Belcrumhuis.

De locaties liggen op loopafstand van elkaar, van station Breda, en de Bredase binnenstad.

Hoe

Punch the Clock is gratis toeganklijk, en je hoeft hier ook niet voor in te schrijven. Gewoon op komen dagen en meedoen!

Voor de Day Shift en Sunday Shift workshops Lindy Hop en/of Blues moet je je van tevoren inschrijven middels het inschrijfformulier dat binnenkort beschikbaar komt.

Voor het Swing Shift feest op zaterdagavond moet je een kaartje kopen bij Podium Bloos. Online kaartverkoop start binnenkort. De Collegiate Shag les is inbegrepen bij Swing Shift.