Vrienden van SFB

Onderstaande bedrijven en particulieren hebben SwingFactoryBreda mede mogelijk gemaakt. Waarvoor veel dank!

BriteBlue Solutions

BriteBlue Solutions levert Dynamics NAV. We verkopen licenties, implementeren en beheren. Dat kan iedereen. Maar wij doen meer: we leveren maatwerk op het gebied van integratie, business intelligence en praktische koppelingen. Je organisatie hoeft zich niet aan te passen aan het systeem, wij passen het systeem aan je organisatie aan. Daarbij vinden we het heel belangrijk een goede relatie met onze opdrachtgever op te bouwen, want dat maakt werken leuker en de resultaten beter.

BriteBlueSolutions

KASBOEK art & design

Cathalijne Postma, Debbie van Berkel en Jojanneke Postma hebben KASBOEK art & design gestart in 2008. In de 11 jaar samenwerking vanuit hun verschillende disciplines hebben zij een pioniersschap ontwikkeld in de hedendaagse kunst, op het gebied van grafisch ontwerp en alles daartussen. Deze kenmerkt zich door het ‘growing up in public’ principe. Het gaat om de waardebeleving die vertaald wordt enerzijds naar esthetiek, one-of-a-kind, in de hedendaagse kunst. Anderzijds naar de verschillende communicatie-uitingen zoals identiteiten en hun campagnes.

KASBOEK art & design

Architectenbureau Van Mierlo

Architect Marino van Mierlo heeft over de afgelopen 20 jaar meer dan duizend woningen in de vrije sector ontworpen: klassieke landhuizen, rietgedekte villa’s, statige herenhuizen, jaren-30 woningen, maar ook moderne villa’s. Steeds met de woonwens van de opdrachtgever als uitgangspunt voor het ontwerp, én binnen het bouwbudget. Een mooi ontwerp verliest immers z’n charme als het niet betaalbaar blijkt te zijn. Architectenbureau van Mierlo verzorgt het ontwerp, onderhoudt het contact met de gemeente over de omgevingsvergunning, en helpt u de aannemer te vinden die bij u past.

Architectenbureau van Mierlo

Theaterwerkplaats Tiuri

Theaterwerkplaats Tiuri gelooft dat ieder mens talenten heeft. En dat die talenten zichtbaar gemaakt moeten worden. In het bijzonder bij mensen met een beperking. Want zij zijn tot veel, heel veel in staat!

Ook gaat Tiuri regelmatig bijzondere samenwerkingsprojecten aan met diverse groepen uit het onderwijs. Dit varieert van een serie lessen die scholieren of studenten samen met onze spelers volgen in de werkplaats, tot korte ontmoetingen waarbij gezamenlijk in een dag of middag gewerkt wordt rondom een thema.

Theaterwerkplaats Tiuri

Peeters Agro

Deze aarbeienkwekerij uit het Brabantse Hoeven is een florerende bedrijf van vader en twee zoons. In goede harmonie streven zij naar perfectie in zowel zomerkoninkjes als in de boomkwekerij.

Peeters Agro